ISU World Cup Stavanger 2023

Åpningstider

Skøytefest i Stavanger 1. - 3. desember

Den internasjonale skøyteeliten kommer til Stavanger og det er duket for sesongens største skøytefest på norsk jord!

Det norske laget har kanskje aldri vært sterkere, og gleder seg enormt til å vise seg frem på hjemmebane under skøytefesten i Vår Energi Arena Sørmarka.

Nytt av året er et eget familieområde og familiebilletter. Så vi håper å se mange barn i arenaen for å oppleve skøytestjernene på nært hold.

Verdenscupen arrangeres i et samarbeid mellom Stavanger Sandnes SK, Norges Skøyteforbund og Folkehallene.

– Vi er utrolig glade og stolte over å få verdenscupåpningen til oss, og gleder oss enormt til å ønske alle skøyteløpere og skøytefans velkommen til en stor fest i desember, sier Kristin Kragseth, leder av arrangørklubben Stavanger Sandnes Skøyteklubb.

Til verdenscuper på hjemmebane kan arrangørlandet stille med fulle kvoter på alle distanser, så det blir mange norske skøyteløpere i aksjon gjennom helgen.

– Stavanger har virkelig satt seg på skøytekartet, både som en god arrangør av internasjonale stevner, og ikke minst nå med sin egen olympiske mester i Peder Kongshaug, som er fostret opp i hallen her. Vi håper at skøytepublikumet blir med på å lage en stor skøytefest for våre beste løpere, våre nye talenter på vei opp og for alle de internasjonale løperne, sier Håkon Dahl, generalsekretær i Skøyteforbundet.

 

Kjøp billett her!

Program

FREDAG

1000m og fellesstart for begge kjønn.

 

LØRDAG

500m og 10.000m for menn og 1500m damer.

 

SØNDAG

1500m menn og 500m og 5.000m damer i tillegg til lagsprint for begge kjønn.